50% chans att Trump avgår i förtid kan bli jackpott

Efter att nyheter om tumult I Vita Huset I USA brutit ut har bettingbolag nu börjat erbjuda bets på om trump kommer avsäga sig sitt presidentskap och återvända till sitt torn av guld och glas eller om han trots all kritik väljer att fortsätta. Baserat på data om hur spelare bettat på den engelska bettingsajten Ladbrokes, så verkar spelare tro att det är 60% chans att Trump kommer att avsäga sig sitt presidentskap innan de första 4 åren har avklarats http://www.di.se/nyheter/unibet-50-procents-chans-att-trump-sitter-kvar/

. Enligt Matthew Shaddick, manager inom polisk vadslagning på Ladbrokes, är detta en ökning med 25 procentenheter sedan valet i November och det är många som nu försöker knipa en jackpott.

Vad som är extra intressant är att det inte är någon som bettat på det motstående alternativet, att Trump trots allt kommer att sitta av sin första period. Bokstavligt talat noll kronor har bettats på detta. Detta enligt en representant från BetFair.

[Inblick i igaming konferens här]

Vad som är klart enligt experter är i alla fall att en avgång av Trump skulle skapa ett kortsiktigt rally på världens börser vilket skulle kunna bli en riktig jackpott för de som idag ligger investerade mot i stort sett vad som helst. Dock skulle det givetvis ha störst effekt på oss Sverige som äger bolag med export mot USA som sedan Trumps intåg i Vita huset fått uppleva kallduschar skapade av hårdare gränser. Skulle Trump kliva av räknar man med att detta kommer att lösas upp då oppositionen visat sig för en större frihandel. Detta skulle bli en riktig jackpott för svenska exportbolag. Att investera i aktier med detta som bakgrund är dock inget som rekommenderas då det är väldigt svagt och fortfarande högst otroligt att Trump faktiskt avgår. Skulle du trots allt vilja göra det kan du antingen investera i exportaktier eller ta det lite mer riskfyllda men roligare alternativet och kolla vilka bettingoperatörer som erbjuder bets på Trumps presidentskap. Detta kan du göra på sidor som Jackpottjakt.se som radar upp alla olika spel från olika bettingoperatörer. De ger dig även en liten go välkomstbonus som kan vara trevlig att starta med. Kolla in detta sen.

Ajja gubbar vill ni läsa vidare skulle jag rekommendera den här artikeln också.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s