Betspawn är en uppstickare och helt dedikerad till esport!

Att betta online är bekvämt, lätt och bra. Man behöver inte längre ta sig till närmaste spelombud för att kunna spela. Utan man signar upp sig enkelt på en plattform för betting på nätet och börjar betta. Mycket enkelt, mycket smidigt. Jag är själv väldigt engagerad inom esport, och för mig är det otroligt roligt att det har den senaste perioden dykt upp flertalet nya bookmakers som helt fokuserar på esport. Det var ett tag väldigt tufft att spela på de traditionella bookies som Bet365, Betsson eller Betway. Men även de har blivit fantastiska nu, man hittar de flesta esports-matcher på deras sida också.

Men för att återgå till de som nu nischat sig mot esport, det blir något alldeles extra. Vi har till exempel vår svenska uppstickare, Betspawn. Denna plattform är cirka ett år gammal, men de har på kort tid tagit sig in på en tuff marknad och erbjuder fantastiska möjligheter. Mycket hög variation på spelen samt väldigt flexibla och snabba med att testa på nya spel som dyker upp på marknaden. https://no7onsecondlife.wordpress.com/2017/06/27/hur-ar-det-att-betta-med-betspawn/

Skillnaden mellan traditionell sport och esport är just detta. Inom den traditionella sporten så håller man sig till de befintliga sporter som finns idag, sällan dyker det upp en ny sport som plötsligt revolutionerar marknaden, därmed också bettingen. Men inom esport är det väldigt snabbt och lätt för ett nytt spel att bli stort och omtalat. Därför krävs det människor med insyn i esport som kan agera snabbt vid ett sådant tillfälle. Som en person som bettar vill man många gånger testa på nya spel, och då gäller det att det finns möjligt att testa på, dvs. Betspawn är snabba med att erbjuda spelet.

Prova gärna på Betspawn, de har en väldigt enkel plattform för dem som gillar enkelhet. De erbjuder även en väldigt generös välkomstbonus på SEK 1337.

Kolla mer här https://esportslobby.se/betway-recension/. Men du kan också kolla in detta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s